WE LÅVE ROCK 2017

Festival Art

Festivalkunstner

 

Brian M. Talgo

Ny festivalkunstner klar for We Låve Rock

20. mai går den femte We Låve Rock-festivalen av stabelen på Holm Gård i Holmsbu. Brian M. Talgo er årets festivalkunstner, og stiller ut både malerier, akvareller og fotos.

Bio: Brian M. Talgo er født i USA i 1954, og vokste opp i utkanten av New York City før han flyttet til Atlanta, der han jobbet som snekker og steinlegger. I 1981 flyttet han til Norge. Han har utdannelse innen botanikk og økologi fra Universitetet i Oslo, hvor han også jobber i administrasjonen med opptak til engelskspråklig mastergrad. Talgo er gift, har to voksne barn, og bor på Hauketo utenfor Oslo.

Forfatter: Talgo har også gitt ut skjønnlitteratur. The Beauregarde Affair (2011) tar med humor og mange krumspring for seg et skakkjørt hippiekollektiv i Atlanta i 70-årene. Han har bidratt i flere antologier, utgitt både i Norge og i utlandet. Talgo arbeider for tiden på et romanverk sammen med Brynjulf Haugan, en tidsslipp-roman som handler om nåtidens Oslo og Grønland under norrøn middelalder.

Progrockmusiker:

Talgo skriver tekst og spiller keyboards og lydeffekter i progrockbandet Gentle Knife som teller 11 medlemmer. Gentle Knife, som henter sin inspirasjon fra kunsten hans, spiller på We Låve Rock 2017.

 

Links:

 

 

Brian M. Talgos kunstblogg - click on image Brian M. Talgos fotoblogg - click on image

The return of Son of Incogneato PhoTALGrOphy phoTALGrOphy

Web design © - MLC design - m-cla@live.no